Bereikbaarheid beheerpaneel Spam en Virus filter [Opgelost]

 Update 11-2-2021: De inlogpagina is weer te bereiken. Het herstel door de softwareleverancier duurde langer dan verwacht. We zullen hier nog met de leverancier over in gesprek gaan. Gelukkig betrof het alleen de inlogpagina voor het beheer en werkte de dienst wel als normaal. Ons excuus voor het ongemak.

 Update 29-1-2021: Helaas duurt het wat langer om de beheerpagina weer online te krijgen. Er was corruptie opgetreden en konden het zelf niet gemakkelijk weer herstellen. We zijn afhankelijk van de leverancier van het spamfilter om dat te herstellen. Zodra we een update hebben op de verwachte hersteltijd zullen we dat hier melden.

Statusmelding: 
Op dit moment ondervinden wij een probleem met het Hosted Security Spam en Virus filter.

Tijd:
Rond 12:10 uur lijken de problemen te zijn ontstaan.

Probleem:
De beheerpagina https://settings.interstroom.nl is niet bereikbaar.

Heeft impact op:
 De storing kan impact hebben op;Het aanpassen van instellingen of online raadplegen van tegengehouden spamberichten, en rapportages. Dit indien u ons spam en virus filter afneemt voor uw uw maildomeinen.

Geen impact op;
 Verzenden en ontvangen van email.
 Verzenden en ontvangen van email.
 Verzenden en ontvangen van email.
 De Hosted Desktop en Hosted Exchange accounts.
 Internetverbindingen zoals xDSL, 4G/5G, FttH en glasvezel.
 iVoIP Cloudtelefonie
 Webhosting van uw website
 Serverhosting van uw webserver(s) of applicatieservers

Oorzaak:
Er wordt gewerkt aan de oplossing van het probleem.

Bereikbaarheid Interstroom;
Onze engineers werken met de hoogste prioriteit aan het probleem en zijn we mogelijk daardoor minder goed bereikbaar. U kunt ons altijd via uw webbrowser een mail sturen op https://support.interstroom.nl/ of bel 0742452050.

Updates:
Via https://actueel.interstroom.nl houden wij u op de hoogte van de storing en de voortgang van de werkzaamheden. Meld u zich aan om per email tevens de updates te ontvangen.

Dank voor uw begrip.