Werkzaamheden Hosted Desktop en Exchange [afgerond]

Update: 19 nov 2020 | 23:15 uur

De onderhoudswerkzaamheden zijn succesvol afgerond.

———————————————————-

Melding:
Bent u gebruiker van onze online werkplek oplossingen zoals Hosted Desktop en Hosted Exchange, dan heeft u onderstaande mail al eerder rechtsreeks van ons ontvangen.

Om een optimale kwaliteit en beveiliging van onze systemen te garanderen, voeren wij regelmatig onderhoud uit. Op donderdag 19 november a.s. voeren wij dan ook groot onderhoud uit op een aantal van de Hosted Desktop servers. Hierdoor zullen er een aantal onderbrekingen in de dienstverlening zijn.

DIENSTEN DIE HINDER ONDERVINDEN:
> Hosted Desktop (online werkplek)
> Hosted Exchange (email)
> Dedicated en shared servers met Hosted Desktop applicaties

BELANGRIJK:
Wij willen u vragen om uiterlijk een half uur voordat het onderhoud start uw werkzaamheden te hebben opgeslagen en netjes uitgelogd te zijn uit de online werkomgeving. Sessies die niet netjes zijn uitgelogd, zullen door ons geforceerd worden afgesloten. Hierbij kan het zijn dat uw niet opgeslagen werk verloren gaat. Ook kan het zijn dat u hierdoor problemen met inloggen kunt ondervinden.

Hosted Desktop kan tijdens de gehele duur van het onderhoudsvenster niet gebruikt worden. We willen u daarom ook dringend vragen om niet proberen in te loggen.
Hosted Exchange zal meerdere korte onderbrekingen hebben. Er zal geen e-mail verloren gaan tijdens het onderhoudsvenster. Wel kan het voorkomen dat Outlook tijdelijk de verbinding met onze servers verliest.
Mocht Outlook niet zelf de verbinding herstellen, dan dient u Outlook een keer opnieuw op te starten. Hetzelfde geldt voor andere e-mail applicaties (bijvoorbeeld op telefoon / tablet).

WANNEER:
Donderdag 19 november 2020
Van 20:00 uur tot en met 2:00 uur lokale tijd

Het onderhoudsvenster zal alleen in uitzonderlijke gevallen (kortstondig) worden verlengd.

Mocht u onverhoopt vrijdagochtend vanaf 8:30 uur problemen ondervinden, dan verzoeken wij u dit te melden aan helpdesk@interstroom.nl of bel 0742452050 optie 1.

Blijf ook in de toekomst op de hoogte.
Werkzaamheden, storingen en updates worden altijd gemeld op actueel.interstroom.nl. Meld u zich aan met (persoonlijke) email adres om meldingen te ontvangen.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Interstroom IT.