[afgerond] Werkzaamheden KPN ADSL, VDSL en FttH-verbindingen 9 en 10 januari

In de nachten van  migratie van 9 en 10 januari zullen migratie werkzaamheden plaatsvinden.

Op 9 januari zullen er tussen 00:01 en 23:59 modems van eindgebruikers een nieuwe lease aanvragen n.a.v. de KPN ADSL, VDSL en FttH-verbindingen DHCP migratie. Naar verwachting is er dan ergens op de dag willekeurig een onderbreking van enkele seconden. Om dit te forceren kunt u zelf op 9 januari na 01:00 het modem herstarten, waarschijnlijk zal er na de herstart geen onderbreking meer plaatsvinden.

Op 10 januari zullen tussen 00:00 en 07:00 alle WBA PPP verbindingen gemigreerd worden, naar verwachting zullen er hierdoor 2 onderbrekingen zijn van maximaal 30 minuten. Het kan zijn dat het nodig is het modem te herstarten na 07:00 alvorens de verbinding weer werkt.