[afgerond]Onderhoud MKB Webhosting, maandag 4 juni 2012

Op maandag 4 juni 2012 zullen een aantal MKB Webhosting-servers gemigreerd worden naar nieuwe hardware. Na de migratie zal tevens een aantal software-upgrades uitgevoerd worden. Hierbij zullen alle servers die nog oudere PHP-versies gebruiken voorzien worden van PHP-versie 5.3. De werkzaamheden starten om 20:00, en zullen per server ongeveer 2 uur downtime veroorzaken.

Op maandag 4 juni 2012 zullen een aantal MKB Webhosting-servers gemigreerd worden naar nieuwe hardware. Na de migratie zal tevens een aantal software-upgrades uitgevoerd worden. Hierbij zullen alle servers die nog oudere PHP-versies gebruiken voorzien worden van PHP-versie 5.3. Een overzicht van de wijzigingen in deze versie is te vinden op http://www.php.net/manual/en/migration53.php.

Datum: 4 juni 2012
Start werkzaamheden: 20:00
Einde werkzaamheden: 23:59
Verwachte downtime: 2 uur per server