Onderhoud DSL-verbindingen, 26 november 2008

Naast de al geplande werkzaamheden van KPN zullen in de nacht van 25 op 26 november ook een aantal andere onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd aan ons DSL-netwerk; hierdoor zullen naast de KPN ook BBNed-verbindingen enige hinder ondervinden. De werkzaamheden zullen tussen 0:00 en 2:00 worden uitgevoerd en een onderbreking van circa 5 minuten tot gevolg hebben.

Naast de al geplande werkzaamheden van KPN zullen in de nacht van 25 op 26 november ook een aantal andere onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd aan ons DSL-netwerk; hierdoor zullen naast de KPN ook BBNed-verbindingen enige hinder ondervinden.

Datum : Nacht van 25 op 26 november 2008
Uitvoering : tussen 00:00 en 02:00
Duur : 2 uur
Uitval : Uitval van circa 5 minuten
Omschrijving : Onderhoud netwerk
Impact : Uitval van internet voor alle ADSL en SDSL verbindingen

Onze excuses voor het ongemak. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het onderhoud of de beschikbaarheid van uw dienst, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.