Onderhoud Managed Firewall-dienst op 2 september

In verband met onderhoudswerkzaamheden zullen op dinsdag 2 september tussen 06:30 en 07:30 servers in ons datacenter die gebruik maken van de Managed Firewall-dienst korte tijd onbereikbaar zijn. Ook websites die gehost worden op de webservers van Interstroom zullen korte tijd onbereikbaar zijn. ASP-websites ondervinden geen hinder van deze werkzaamheden.

In verband met onderhoudswerkzaamheden zullen servers in ons datacenter die gebruik maken van de Managed Firewall-dienst korte tijd onbereikbaar zijn. Ook websites die gehost worden op de webservers van Interstroom zullen korte tijd onbereikbaar zijn. ASP-websites ondervinden geen hinder van deze werkzaamheden. 

Datum : ochtend van 2 september 2008
Uitvoering : tussen 06:30u en 07:30u
Duur : 30 minuten
Uitval : Circa 5 minuten
Omschrijving : Installatie updates
Impact : Uitval verbinding met servers die gebruik maken van een Managed Firewall poort en websites op Interstroom-servers

Geef een reactie